Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Medborgarförslag

Välkommen att skicka in ditt medborgarförslag genom att fylla i formuläret. Du kan också skicka ditt förslag till oss med posten eller besöka oss och lämna in det personligen. 

När du lämnar in ett medborgarförslag blir det en offentlig handling och alla har rätt att läsa det. Dina uppgifter, till exempel ditt namn, kan komma att finnas med i våra kallelser och sammanträdesprotokoll när vi behandlar förslaget. När du skickar in ditt medborgarförslag innebär det därför att du godkänner att vi publicerar de uppgifter som du angett.

Om du skickar ditt medborgarförslag med hjälp av formuläret måste alla fälten fyllas i. Vi kan behöva kontakta dig för att förtydliga delar av ditt förslag. Det måste också gå att kontrollera att den som lämnar förslag är samma person som den utger sig för att vara, och att den är folkbokförd i Älvkarleby kommun.

Skickar du in ditt förslag via post eller lämnar det i kommunens reception ska det vara egenhändigt undertecknat, och om du vill skicka in det via e-post ska det vara ett inskannat dokument som är egenhändigt undertecknat.

Sidan granskades senast 2018-02-08