Gå till innehåll

Årets äldreboende 2020?

Tallmon är ett av fem boenden som företaget Nohrcon har nominerat till Årets äldreboende 2020.

Bild på Tallmons vård- och omsorgsboende

Nohrcon vill inspirera kommuner, företag och organisationer som står i startgroparna för att bygga nytt. De har därför under mer än tio år uppmärksammat särskilt lyckade projekt genom att kora t ex Årets skola, sjukhus och kontor.

I år ska för första gången Årets äldreboende röstas fram och Tallmon är ett av fem boenden som valts ut av en jury. Där ingår arkitekter, en lektor i omvårdnad och en forskare inom design- och hälsovetenskap. Juryns röster utgör också 15 % av rösterna i omröstningen som är öppen för alla fram till kl 12 den 2 juni. Vem som helst kan alltså rösta, och allmänhetens del i omröstningen utgör 85 % av rösterna.

Vi tävlar mot

• Attendo Bergsmansgatan i Sala