Coronaviruset

Älvkarleby kommuns samlade information.

Mer om coronaviruset

Myndigheters information på olika språk

Information om vaccination mot covid-19
på olika språk

Folkhälsomyndigheten har en telefonlinje som svarar på vaccinations- och allmänna covidfrågor på andra språk än svenska.
Öppettider: måndag - fredag klockan 9-15
Telefon: 08-123 680 00

På 1177.se och Folkhälsomyndighetens webbplats kan du läsa mer om viruset. Ring 113 13 om du har allmänna frågor om Covid-19. Du hittar länkar till ansvariga myndigheter längst ner på sidan.

Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Då kan du få hjälp att bedöma symptom eller hjälp med var du kan söka vård.
Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Coronaviruset Covid-19 har många symptom som liknar förkylning eller influensa. Stanna därför hemma om du känner dig förkyld, för att undvika att fler blir sjuka. De flesta som insjuknar i Covid-19 blir lindrigt sjuka och behöver inte kontakta vården.

Sidan granskades senast 2021-07-09