Kan vi underlätta din vardag?

Under hösten pågår arbetet med en handlingsplan för digital utveckling. Vi har dina behov i fokus och behöver din hjälp.

Bild som illustrerar idéer och förslag

Under hösten 2021 pågår arbetet med vår handlingsplan för digital utveckling. Den utgår från en digitaliseringsstrategi som kommunfullmäktige har beslutat om i alla de fem kommuner som samverkar i IT-frågor; Älvkarleby, Tierp, Östhammar, Knivsta och Heby.

Kan vi göra din vardag enklare? Hjälpa dig att komma ihåg när soptunnan ska tömmas? Göra det möjligt att ställa frågor utan att behöva prata med någon? Ordna så att du kan underteckna en ansökan digitalt? Eller något helt annat som skulle göra din vardag enklare?

Berätta vad du saknar och önskar genom att fylla i ett enkelt formulär.
Vi bakar ihop ditt svar med verksamheternas egna förslag och behov. Det hjälper oss att göra rätt prioriteringar i arbetet med vår handlingsplan för digitalisering.

Sidan granskades senast 2021-09-24