Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Ny förvaltningschef

Efter en givande rekryteringsprocess har Samhällsbyggnadsförvaltningen fått en ny chef.

Bland många kompetenta sökande utsågs igår nuvarande kultur- och fritidschefen Jessica Lindegren till ny förvaltningschef för Samhällsbyggnadsförvaltningen.

Jessica har varit kommunen trogen sedan 2001 och som kultur- och fritidschef har hon verkat i drygt 14 år. Hon har också varit tillförordnad förvaltningschef sedan Bert-Ola Dahlgren slutade i april.

"Jag ser fram emot att leda och ta ansvar för Samhällsbyggnadsförvaltningen i samarbete med nämnden och mina avdelningschefer, men också att få bidra till strategiska, långsiktiga och hållbara beslut," säger Jessica som nu allra närmast ska sätta sig in mer i förvaltningens verksamheter och ta sig an utmaningen med budgetarbetet inför 2025.

"Jessica har under sin tid i kommunen byggt ett stort förtroende och hon är mycket omtyckt som chef. Hon har stor potential att bli en fantastisk förvaltningschef och vi ser fram emot att hon ska vara med och utveckla organisationen och ledningsgruppen, men också fortsätta utveckla sig själv på en ny nivå som chef och ledare," säger kommundirektör Maria Wikström.

Rekryteringen av ny kultur- och fritidschef inleds så snart som möjligt.

Sidan granskades senast 2024-05-15