Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Företagsbesök

Science of Life - En plattform för kreativitet och lärande

Från vänster: Milla Knoga, Linda Helzenius och Jonas Wahlström

När driv, vision och passion får styra. Ungefär så var det när Jonas Wahlström och Milla Knoga startade den gemensamma verksamheten Science of Life för tre år sedan.

Var och en driver de också egna verksamheter. Jonas företag JW-tech är ett konsultföretag som vänder sig till industriföretag och erbjuder programutveckling, elkonstruktion, installation, utbildning och handledning.

Timeless Visualize är Millas företag. Hon är författare, konstnär och kursledare med fokus på kreativitet.

Science of Life är en vision och satsning som rymmer många olika tankar och idéer. Det är en plattform för kreativtet och lärande, en möjlighet för dig som har en dröm att förverkliga eller är i behov av en plats för ett event av något slag. Här har det till exempel hållits boksläpp och kreativa workshops för personlig utveckling och välbefinnande. Jonas och Milla håller själva i en hel del aktiviteter.

Det är spännande att höra Milla och Jonas berätta om sin gemensamma verksamhet. Genom Science of Life så lever Laxön hela året och tillgängligheten ökar. Kanske märker man det inte som privatperson när man strosar runt på ön, men möjligheterna till att hålla spännande kurser, utställningar och andra event gör att lokalerna fylls med människor. På frågan om vad framgångsfaktorn är svarar de samtidigt: "Det måste vara roligt, det gäller att hitta olika fun factors".

Kanske är du eller någon i din närhet kreativ och har en dröm om en egen utställning? Hos Science of Life kan du förverkliga den.

Är du intresserad av att boka lokalerna för konferenser så finns möjligheten genom ett samarbete med Restaurang Kungsådran som erbjuder den paketeringen.

Sidan granskades senast 2023-02-14