Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Företagsbesök

Motowrap - Ett företag med hög wow-faktor och unik design.

Två personer sitter på varsin vattenskoter  som har dekalkit från Motowrap

I garaget hemma hos Martin Vesterberg på Västanån i Älvkarleby öppnas en helt ny värld upp för oss! Tillsammans med kollegan Fredrik Danell skapar han unika och personliga dekalkit med hela världen som sin marknad. Faktum är att 90% av försäljningen idag sker till kunder utomlands.

Martin kan hantverket och håller hög kvalitet på såväl materialval som de produkter de printar till kunden. Fredrik har en fantastisk förmåga att programmera och förenkla arbetet och momenten liksom exaktheten i mönsterpassning på dekalerna. De två träffades av en slump och fann varandra och bestämde sig för att jobba tillsammans, vilket de har gjort sedan 2017 då Motowrap grundades.

Motowrap designar och printar dekalkit till vattenskotrar, snöskotrar, mc, och fyrhjulingar och ett och annat specialkit till andra spännande saker. De har en mängd olika layouter på sin hemsida, och tar även emot kunder som vill skapa sin egen unika design.

På väggen i printerrummet hänger en världskarta där alla länder är guldfärgade med skrapa-bort-färg. För varje land de säljer till skrapar Martin och Fredrik fram landet i färg. "Det har redan hunnit blivit några länder att skrapa fram", säger Martin.

Motowrap kanske inte syns så mycket här i krokarna till vardags, men deras produkter taggas friskt på Instagram av kunder och influencers över hela världen. Det här är nog bara början på deras virala och globala synlighet.

Sidan granskades senast 2023-02-14