Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Företagarfrukost 25 september

Höstens första företagarfrukost med tema företagsklimat går av stapeln fredag 25 september.

Anna-Lena Holmström sitter i ett bibliotek och ler mot kameran. Till vänster Svenskt näringslivs logotyp.

Vi välkomnar Anna-Lena Holmström som är regionchef för Svenskt Näringsliv i Uppsala län. Hon berättar om hur företagsklimatet i Älvkarleby kommun ser ut, och om det alldeles purfärska rankingresultatet som släpps den 23 september.

Delta digitalt

Frukosten livesänder vi från Sessionssalen i kommunhuset med start kl. 07.45. Bulla upp med en riktigt god och härlig frukost vid skärmen och följ sändningen via länken:

https://secure.quickchannel.com/qc/?id=z5a4k5 Länk till annan webbplats.

Vill du ställa frågor eller lämna en kommentar under livesändningen så mejlar du enkelt till naringsliv@alvkarleby.se lyfter vi in frågorna.

Sändningen finns kvar och går att se i efterhand via länken ovan om du inte har möjighet att se den live.

Delta på plats

Du som är företagare och som gärna vill vara med på plats i Sessionssalen finns ett begränsat antal platser där förbokning gäller. Givetvis följer både vi och du myndigheternas restriktioner och du är välkommen till din förbokade plats förutsatt att du är frisk.

Kaffe och smörgås står framdukat vid din plats från kl. 07.30.
Programmet och sändningen startar kl. 07.45.

Du bokar din plats i anmälan nedan:

Det är inte längre möjligt att boka plats till företagarfrukosten. Du kan istället följa sändningen via länken: https://secure.quickchannel.com/qc/?id=z5a4k5

Behandling av personuppgifter

Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Kommunstyrelsen, kommun@alvkarleby.se, 026-830 00 (växel).

Vi samlar in uppgifterna för att kunna handlägga ärendet. Den rättsliga grunden är Dataskyddsförordning (EU) 2016/679 artikel 6.1 e (allmänt intresse). Den rättsliga grunden för behandling av önskemål om specialkost är artikel 6.1 a (samtycke) och artikel 9.2 a (undantag för behandling av känslig personuppgift). Uppgifterna behandlas i enlighet med bestämmelserna i gällande dataskyddslagstiftning, och personuppgifterna kommer att gallrasbort 3 månader efter avslutat evenemang.

Samtycke om önskemål av specialkost
Att ge sitt samtycke är helt frivilligt. Du kan välja att i stället avstå från att ge samtycke till att kommunen hanterar uppgifter om dina särskilda önskemål när det gäller vad som serveras på den evenemang som du har anmält dig till, men då kommer inte kommunen att kunna erbjuda dig några som helst avvikelser från huvudbeställningen. Om du ger ditt samtycke har du rätt att när som helst ta tillbaka det genom att kontakta kommunen. Personuppgifterna om specialkost kommer precis som övriga personuppgifter att gallras bort 3 månader efter avslutat evenemang.

Uppgifter om specialkost kan komma att ses även av den som hanterar och levererar mat och dryck till det evenemang som du anmält dig till. I kommunens interna hantering kommer dina personuppgifter att vara tillgängliga för dem av kommunens personal som behöver tillgång till uppgifterna i sitt arbete. Det kan även förekomma att leverantörer och företag som kommunen anlitat för t.ex. teknisk drift och support av digital information kan behöva ha en viss hantering av uppgifterna. Uppgifterna blir också allmänna handlingar i kommunen, och kan därför komma att lämnas ut till andra personer på begäran, enligt den s.k. offentlighetsprincipen, om de inte omfattas av sekretess.

Frågor om personuppgiftsbehandlingen
Har du ytterligare frågor om hur Älvkarleby kommun hanterar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till dataskyddsombudet, dataskyddsombud@alvkarleby.se.

Du kan begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Du har rätt att i vissa fall kräva att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Du har rätt att när som helst göra invändningar mot behandlingen av personuppgifterna.

Du har rätt att lämna klagomål om personuppgiftsbehandlingen till Datainspektionen. Kommunstyrelsen kan lämna ut personuppgifter i samband med evenemanget.

Sidan granskades senast 2020-09-09