Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Blir Jennie Årets Företagare?

Jennie Edenby - Preem i Skutskär är en av de tio som kandiderar till att kunna bli Årets Företagare. Med sitt stora samhällsengagemang och driv är det inte konstigt att hon är nominerad - i år igen.

Bild på en leende kvinna

Med över 20 år i branschen känner hon sina kunder väl och jobbar hårt för att ha ett högt och bra serviceutbud och att erbjuda det lilla extra. Verksamheten fyller en viktig funktion som mötesplats för såväl företagare som privatpersoner, och här möts alla kunder av trevlig och hjälpsam personal.

Jennie har ett stort samhällsengagemang. Många är de praktikanter som också fått sin första anställning här. Hon har en fantastisk tro på människors förmåga och med en varm och trygg hand har hon genom åren hjälp många att växa och tro på sig själva.

Hon är en modig entreprenör och ger sig ofta in i saker på ett lösningsorienterat sätt. Jennie värnar också om företagsamheten i stort genom sitt engagemang i den lokal företagarföreningen Företagsgrupp Älvkarleby.

Det här var den tionde och sista kandidaten som vi presenterar. Nu återstår några svettiga dagar med hårt arbete för juryn att bland dessa tio utse Årets Företagare och Årets Älvkarlebyentreprenör. Under eftermiddagen den 28 maj sänder vi live på Näringslivskontorets Facebooksida i samband med utnämnandet.

Sidan granskades senast 2023-02-14