Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Företagsevent 25 augusti

Nu öppnar vi steg för steg äntligen upp samhället och världen igen. För dig som är företagare i Älvkarleby kommun kickar vi igång med en skön nystart med fokus på framtid, hälsa och närproducerade tjänster.

Bild på ett fotbollslag med barn som står i en ring och peppar varandra innan matchstart

Ett välmående företag börjar med en välmående företagare. Det ska vi ta fasta på under företagseventet den 25 augusti. Det senaste 1,5 åren har verkligen satt oss på prov och utmanat oss rejält. Många lärdomar tar vi med oss, men nu är det hög tid att blicka framåt mot en ljusare framtid.

Företagarföreningen Företagsgrupp Älvkarleby arrangerar tillsammans med Näringslivskontoret en kick-off och ett företagsevent där vi äntligen får träffas fysiskt igen och inspireras och fokusera framåt.

Eventet startar med en inspirerande föreläsning av Johan Dahl. Johan avslöjar hur du får ut mer av såväl ditt företagande som ditt privatliv, vad som ger hållbar framgång och hur du får kraft och energi till förändring.

Välkommen från klockan 16.30 då baren på Restaurang Kungsådran öppnar och vi minglar igång. Kvällen avslutas också med en mättande hamburgertallrik.

Vi följer givetvis myndigheternas fortsatta råd och restriktioner.

Program 25 augusti 16.30-21.00


16.30 Baren på Kungsådran öppnar och det finns tid för mingel


17.00 Välkommen och presentation om kvällens program

17.15 Inspirationsföreläsning 3 x T – nycklar till hållbar framgång med Johan Dahl. Så får du mer gjort med mindre ansträngning (för dig som äger eller driver företag).

 • Nya perspektiv på kommunikation – det här har du nog inte tänkt på tidigare
 • T nr 1: så enkelt och ändå så sällan använt – en liten skillnad som gör stor skillnad
 • T nr 2: svaret på en av vår tids största folksjukdomar?
 • T nr 3: forskningen pekar på sex konkreta effekter – du kommer vilja ha dem allihop.


18.00 Inspiration - Hälsa - Närproducerade tjänster.
Besök olika stationer och inspireras.

 • Företagsgrupp Älvkarleby - medlemmar i företagarföreningen berättar om
  vad de arbetar med för att stärka företagsamheten och nya samarbeten.
  Kanske finns det också härliga erbjudanden att ta del av?

 • So Active - Johanna Sognestrand pratar om rörelseglädje och visar hur vi på
  ett enkelt sätt får in mer fysisk aktivitet i vardagen.

 • Science of Life - Jonas Wahlström och Milla Knoga presenterar sin nya
  satsning och visar lokalerna på Laxön.

 • Rookie Startups - Sommarlovsentreprenörer som berättar om sina sommarlovsföretag och hur de upplevde livet som företagare. Passa på att shoppa unika produkter!

19.30 Restaurang Kungsådran serverar hamburgare direkt från grillen.
Du monterar själv en mättande hamburgertallrik med pommes frites och klassiska
tillbehör. Vatten eller lättöl ingår. Baren är öppen för dig som önskar köpa något
annat att dricka.

Anmälan

Det finns 49 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 22 augusti klockan 23.30.

Förnamn och efternamn. Bokar du åt fler personer skriv deras namn ocksåMan blir hungrig av att träffas och då behöver energidepåerna fyllas på * (obligatorisk)
Om du bokar åt fler personer - ange antal mat under annat.
Man blir hungrig av att träffas och då behöver energidepåerna fyllas påVid önskemål om specialkost behöver vi ditt samtycke.
För att kunna hantera ditt önskemål om specialkost behöver Älvkarleby kommun och Företagsgrupp Älvkarleby få tillgång till vissa personuppgifter.
Vid önskemål om specialkost behöver vi ditt samtycke.

OM du har behov av specialkost - kryssa i nedan
OM du har behov av specialkost - kryssa i nedan

Om Johan Dahl

Svartvitt foto av en leende man som står med armarna utslagna i en välkomnande gest.

 

Johan Dahl är inspirationsföreläsaren som levererar orangea, energifyllda föreläsningar om ledarskap, kommunikation och hur vi kan leva rikare liv både på jobbet och privat.

Han har startat och drivit ett 10-tal bolag i både med- och motgång, vunnit och förlorat, firat framgångar och bitit i gräset.

Johan lockar till skratt och eftertanke samtidigt som han bidrar till resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

Johan är framröstad till en av Sveriges populäraste föreläsare både 2019, 2020 och 2021. (Eventeffect), har utsetts till Årets Mentor två gånger (Almi Företagspartner och NyföretaragCentrum), Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet) och nominerats till Stora Målpriset. Han är en av ytterst få talare som fått utmärkelsen Platinum Speaker – ett kvitto på en sällsynt förmåga att nå fram med sitt budskap.

Mer om Johan Dahl hittar du på jdu.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Behandling av personuppgifter

Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Kommunstyrelsen, kommun@alvkarleby.se, 026-830 00 (växel).

Vi samlar in uppgifterna för att kunna handlägga ärendet. Den rättsliga grunden är Dataskyddsförordning (EU) 2016/679 artikel 6.1 e (allmänt intresse). Uppgifterna behandlas i enlighet med bestämmelserna i gällande dataskyddslagstiftning, och personuppgifterna kommer att gallras bort 3 månader efter avslutat evenemang.

I kommunens interna hantering kommer dina personuppgifter att vara tillgängliga för dem av kommunens personal som behöver tillgång till uppgifterna i sitt arbete. Det kan även förekomma att leverantörer och företag som kommunen anlitat för t.ex. förtäring, teknisk drift och support av digital information kan behöva ha en viss hantering av uppgifterna. Uppgifterna blir också allmänna handlingar i kommunen, och kan därför komma att lämnas ut till andra personer på begäran, enligt den s.k. offentlighetsprincipen, om de inte omfattas av sekretess.

Frågor om personuppgiftsbehandlingen

Har du ytterligare frågor om hur Älvkarleby kommun hanterar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till dataskyddsombudet, dataskyddsombud@alvkarleby.se.

Du kan begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Du har rätt att i vissa fall kräva att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Du har rätt att när som helst göra invändningar mot behandlingen av personuppgifterna.

Du har rätt att lämna klagomål om personuppgiftsbehandlingen till Datainspektionen. Kommunstyrelsen kan lämna ut personuppgifter i samband med evenemanget.

Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Kommunstyrelsen, kommun@alvkarleby.se, 026-830 00 (växel).

Information om personuppgiftsbehandling vid önskemål om specialkost

För att kunna erbjuda dig rätt mat och dryck vid det evenemang som du anmält dig till behöver Älvkarleby kommun kunna använda uppgifter som du lämnar om ev. specialkost (om du inte har önskemål om specialkost behöver du inte ge ditt samtycke).

Att ge sitt samtycke är helt frivilligt. Du kan välja att i stället avstå från ge samtycke till att kommunen hanterar uppgifter om dina särskilda önskemål när det gäller vad som serveras på den aktivitet som du har anmält dig till, men då kommer inte kommunen att kunna erbjuda dig några som helst avvikelser från huvudbeställningen. Om du ger ditt samtycke har du rätt att när som helst ta tillbaka det genom att kontakta kommunen, men redan gjorda behandlingar påverkas inte av att samtycket återtas.

När du samtyckt till att dina personuppgifter (dvs. de uppgifter du lämnat ang. specialkost) används för att Älvkarleby kommun ska kunna ge dig rätt mat och dryck, kommer ditt samtycke och övriga personuppgifter att registreras och hanteras i den kommunala verksamhet som får in uppgifterna. Uppgifterna kan även komma att användas som underlag för statistik som i sin slutliga utformning är avpersonifierad.

Uppgifter om specialkost kan komma att ses även av den som hanterar och levererar mat och dryck till den aktivitet som du anmält dig till. I kommunens interna hantering kommer dina personuppgifter att vara tillgängliga för dem av kommunens personal som behöver tillgång till uppgifterna i sitt arbete. Det kan även förekomma att leverantörer och företag som kommunen anlitat för t.ex. teknisk drift och support av digital information kan behöva ha en viss hantering av uppgifterna. Uppgifterna blir också allmänna handlingar i kommunen, och kan därför komma att lämnas ut till andra personer på begäran, enligt den s.k. offentlighetsprincipen, om de inte omfattas av sekretess.

Behandlingen av dina personuppgifter har bedömts ske med stöd av Dataskyddsförordning (EU) 2016/679 artikel 6 1a samtycke, och omfattas av undantag enl. artikel 9 2 a. Älvkarleby kommun behandlar personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i gällande dataskyddslagstiftning, och personuppgifterna kommer att bevaras/gallras i enlighet med gällande dokumenthanteringsplan.

Frågor om personuppgiftsbehandlingen

Har du ytterligare frågor om hur Älvkarleby kommun hanterar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till dataskyddsombudet, dataskyddsombud@alvkarleby.se.

Du kan begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Du har rätt att i vissa fall kräva att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Du har rätt att när som helst göra invändningar mot behandlingen av personuppgifterna.

Du har rätt att lämna klagomål om personuppgiftsbehandlingen till Datainspektionen.

Vill du bli medlem i Företagsgrupp Älvkarleby?

Företagsgrupp Älvkarleby fångar upp dina idéer & utmaningar och ger din röst styrka. I stort & smått!


Vill du också bli medlem? Fyll i en Medlemsansökanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

fgalvkarleby.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Företagsgrupp älvkarlebys logotyp. Blå text med ett rött hjärta istället för bokstaven V i älvkarleby och illustrerade vågor under.
Sidan granskades senast 2021-07-14