Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Science of Life - Den nya mötesplatsen

Teknik, drömmar, personliga möten och nya tankar. Här får människor i alla åldrar mötas, knyta nya kontakter eller bara hyra en kontorsplats i en kreativ och inspirerande miljö.

Science of Lifes logotyp i svart-vitt.

Öppet hus fredag 1 oktober - Laxön

Fredag den 1 oktober kl 8.00 slår Science of Life upp portarna till de totalt 1000 kvadratmeterna lokaler fördelat på flera byggnader på Laxön. Hjärtat i Science of Life är det gamla Stallet (fd Pulshuset) mitt emot Kungsådran. You can´t be told what you haven't seen, så passa på att göra ett besök!

Bakom konceptet Science of Life står Jonas Wahlström och Milla Knoga. Tillsammans har de lagt många timmar på att rusta upp lokalerna på Laxön som nu är redo att fyllas av människor, möjligheter, liv och rörelse.

Verksamheten driver de som en stiftelse, ett självförsörjande non-profit system där överskottet återinvesteras i utveckling av verksamheten och donationsprogram.
Jonas och Milla visar lokalerna och berättar om verksamheten mellan 8-17.

Mötesplatsen

Kanske är du soloprenör, egenföretagare eller behöver en plats att vara på för att dina drömmar ska lyfta? Kanske har du din arbetsplats i hemmet? Tänk att kunna träffa andra spännande människor under fikarasten.

Mötesplatsen Science of Life på Laxön bygger på medlemskap. Som medlem har du tillgång till stora och generösa gemensamma utrymmen. Ibland för att mötas tillsammans med andra, ibland för att vara ensam i lugn och ro, ibland för att ta emot en kund. Här har du också tillgång till WiFi, skrivare, och gott kaffe. Värm matlådan eller gå ut och luncha med nya bekantskaper.

Vissa skulle kalla det co-working space.
Andra säger Science of Life!

Är du nyfiken och vill veta mer? Surfa in på scienceoflife.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Sidan granskades senast 2021-09-14