Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Speed dating 15 mars

Behöver du anställa nya medarbetare, ta emot praktikanter eller locka fler till just din bransch? Då ska du komma på vår speed dating och göra korta intervjuer med arbetssökande ungdomar.

Foto på en blond kvinna med uppsatt hår som ler och tittar in i kameran

Vår nya stjärna på avdelningen Näringsliv- och utveckling, Emilia Cole, driver just nu ett projekt med inriktning på att få arbetssökande ungdomar i åldern 20-25 år att komma in på arbetsmarknaden.

Den 15 mars arrangerar vi en Speed dating på Fyrklövern i Skutskär. Där får du möjlighet att berätta om just ditt företag, vad för typ av jobb som finns hos dig och hur rekryteringsbehovet ser ut inom den närmaste framtiden. Du får också under några minuter "speed dejta" ungdomarna enskilt och ställa några korta frågor för att få ett första intryck.

Kanske kan du erbjuda en praktikplats, ett sommarjobb eller rent av en anställning med nystartsjobb?

På plats finns projektledaren Emilia tillsammans med representanter från Arbetsmarknadsenheten, HR, Socialtjänsten och Näringslivskontoret. Vi svarar gärna på frågor och funderingar. Vi förbereder givetvis ett frågebatteri med intervjufrågor som stöd och skickar till dig då vi tagit emot din anmälan.

Det här är ett gyllene tillfälle för dig som företagare och arbetsgivare att marknadsföra dig och ditt företag och visa på bredden av olika företag och arbeten som finns i kommunen.

När?

15 mars kl. 13-16

Var?

Matsalen på Fyrkövern i Skutskär

Anmälan?

Senast 11 mars till naringsliv@alvkarleby.se


Sidan granskades senast 2022-02-25