Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Firmafesten 20 maj 2022

Årets fest! Vi utser Årets företagare och Årets Älvkarlebyentreprenör och firar tillsammans.

Äntligen är det dags att fira ordentligt! Bjud med medarbetarna och gör festen till en riktigt härlig kväll. Eller bjud med en vän eller respektive. Företagare, politiker och kommunala tjänstepersoner får nu ett tillfälle att träffas, fira och nätverka under avslappnade och trevliga former. Ju fler vi blir desto festligare blir det. Årets fest går av stapeln på restaurang Kungsådran.

Festligheterna startar med välkomstdrink kl 18.30

Därefter sätter vi oss till bords för en trerättersmiddag varvat med pristutdelningar till Årets företagare och Årets Älvkarlebyentreprenör. Efter middagen får vi tillfälle att njuta av barhäng och liveunderhållning med trubaduren Chrille Lundström. En sväng-om eller två kanske också kan locka?

Anmäl dig och ditt sällskap senast 16 maj.

Meny:

Förrätt:

SOS-Macka
Kungsådrans variant på en svensk klassiker.

Varmrätt:

Entrecôte
Serveras med potatiskaka, rödvinssås, kryddsmör Café de Paris & ugnsbakade grönsaker.

Efterrätt:

Efterrättsbuffé & kaffe

Pris 495: -/Kuvert exkl. moms
I kuvertavgiften ingår välkomstdrink, trerättersmiddag, kaffe samt bordsvatten.

Dryckespaket:

För en smidig och bra servering i anslutning till middagen kan du och ditt sällskap redan i förväg boka dryckespaket anpassade till menyn. Vid ankomst hämtar du ut ditt sällskaps biljetter till dryckespaketet. Välj i anmälan nedan om du vill att dryckespaketen ska faktureras tillsammans med kuvertavgiften eller om du betalar på plats. Givetvis har baren öppet hela kvällen!

Anmälan

Det är inte längre möjligt att boka plats till Firmafesten. Sista-minutenbokningar sker direkt till info@kungsadran.se

Behandling av personuppgifter

Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Kommunstyrelsen, kommun@alvkarleby.se, 026-830 00 (växel).

Vi samlar in uppgifterna för att kunna handlägga ärendet. Den rättsliga grunden är Dataskyddsförordning (EU) 2016/679 artikel 6.1 e (allmänt intresse). Uppgifterna behandlas i enlighet med bestämmelserna i gällande dataskyddslagstiftning, och personuppgifterna kommer att gallras bort 3 månader efter avslutat evenemang.

I kommunens interna hantering kommer dina personuppgifter att vara tillgängliga för dem av kommunens personal som behöver tillgång till uppgifterna i sitt arbete. Det kan även förekomma att leverantörer och företag som kommunen anlitat för t.ex. förtäring, teknisk drift och support av digital information kan behöva ha en viss hantering av uppgifterna. Uppgifterna blir också allmänna handlingar i kommunen, och kan därför komma att lämnas ut till andra personer på begäran, enligt den s.k. offentlighetsprincipen, om de inte omfattas av sekretess.

Frågor om personuppgiftsbehandlingen
Har du ytterligare frågor om hur Älvkarleby kommun hanterar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till dataskyddsombudet, dataskyddsombud@alvkarleby.se.

Du kan begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Du har rätt att i vissa fall kräva att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Du har rätt att när som helst göra invändningar mot behandlingen av personuppgifterna.

Du har rätt att lämna klagomål om personuppgiftsbehandlingen till Datainspektionen. Kommunstyrelsen kan lämna ut personuppgifter i samband med evenemanget.

Sidan granskades senast 2022-05-09