Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Enkät om betaltjänster och kontanter

Länsstyrelsen Uppsala län rapporterar varje år om tillgången till de grundläggande betaltjänsterna i länet. För att samla in information om hur tillgången till och användningen av kontanter har förändrats över tid behövs din hjälp att fylla i enkäter.

Bild på en bankomat där en person tar ut pengar

Grundläggande betaltjänster handlar om att alla personer ska kunna ta ut kontanter och betala räkningar oavsett var i landet de bor samt att företag och föreningar ska kunna sätta in sina dagskassor på bankkonton. För att samla in information om hur tillgången till och användningen av kontanter har förändrats över tid så har länsstyrelsen tagit fram enkäter, en riktad till privatpersoner och en riktad till föreningar och företag. 

Enkäterna är öppna till och med den 15 september 2022. Svaren i enkäterna är anonyma och används som underlag i länsstyrelsens bevakning.

Enkät för dig som privatperson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (länk öppnas i nytt fönster)

Enkät för dig som representant för förening eller företag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (länk öppnas i nytt fönster)

Du kan läsa mer om de grundläggande betaltjänsterna på länsstyrelsens hemsida genom att klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (länk öppnas i nytt fönster).

Sidan granskades senast 2022-06-17