Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Kickstarta företagets hållbarhetsarbete

Kom igång med hållbarhetsarbetet för ditt företag under en timmes enskild rådgivning tillsammans med Almi.

Det pratas mycket om hållbarhet.  Allt från att produkter till hela företag är eller ska bli hållbara. Eller gröna, miljövänliga, klimatsmarta, cirkulära – listan kan göras lång. Det är inte alltid helt enkelt att förstå vad hållbar utveckling innebär. Är det värt att satsa på för ens eget företag. Är det värt att investera tid och pengar? Är det verkligen viktigt för kunderna?

Almi finns på plats på Laxön i Älvkarleby vid tre olika tillfällen i vinter. Tillsammans kickstartar ni företagets hållbarhetsarbete och du får en koppling till relevanta hållbarhetsmål utifrån Agenda 2030.  

Ni tar reda på vad som är viktigast för just ditt företag, vad hållbarhet betyder i din verksamhet och för dina kunder och leverantörer. Processen hjälper dig också att hitta nya affärsmöjligheter och du får lära dig svara på hållbarhetsfrågor i upphandlingar.

Har du inte bokat in möte än? Det finns fortfarande några tider kvar följande datum; 19 januari, 15 februari eller 23 mars. Hör av dig via E-post till naringsliv@alvkarleby.se

Kickstarten är kostnadfri.

Sidan granskades senast 2023-01-11