Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Speed dating 14 mars

Dags att anställa för sommarjobb? Eller kanske vill du ta emot praktikanter för att locka fler till just din bransch? Då ska du som arbetsgivare komma på vår speed dating och göra korta intervjuer med arbetssökande ungdomar.

Illustration med två tecknade figurer som sitter mittemot varandra och har en speed date-intervju

För andra året i rad anordnar vi speed dating inom ett projekt med inriktning på att få arbetssökande ungdomar i åldern 18-25 år att komma in på arbetsmarknaden.

Den 14 mars är det dags för Speed dating på Fyrklövern i Skutskär. Där får du möjlighet att berätta om just ditt företag, vad för typ av jobb som finns hos dig och hur rekryteringsbehovet ser ut inom den närmaste framtiden. Du får också under några minuter "speed dejta" ungdomarna enskilt och ställa några korta frågor för att få ett första intryck.

Kanske kan du erbjuda ett sommarjobb, en praktikplats eller rent av en anställning med nystartsjobb?

På plats finns projektledaren Emilia Cole tillsammans med representanter från Arbetsmarknadsenheten, HR, Socialtjänsten och Näringslivskontoret. Vi svarar gärna på frågor och funderingar. Vi förbereder givetvis ett frågebatteri med intervjufrågor som stöd och skickar till dig då vi tagit emot din anmälan.

Det här är ett gyllene tillfälle för dig som företagare och arbetsgivare att marknadsföra dig och ditt företag och visa på bredden av olika företag och arbeten som finns i kommunen.

Praktisk information

När?

14 mars kl. 13-16

Var?

Matsalen på Fyrkövern i Skutskär

Anmälan?

Senast 10 mars till naringsliv@alvkarleby.se


Sidan granskades senast 2023-02-20