Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Rådgivning och hållbarhet 23 mars

Känner du någon som funderar på att starta företag, eller har du kanske själv just startat? Har du varit igång ett tag kanske en kickstart av hållbarhetsarbetet kan vara intressant? Passa på att boka tid med Nyföretagarcentrum eller Almi onsdag 23 mars.

Bild på tre personer. Under den vänstra personer finns logotypen för Nyföretagarcentrum, under de två personerna i mitten och till höger finns en logotyp för Almi

Från vänster: Helena Jonsson, Nyföretagarcentrum. Mitten: Ulf Åkre, Almi. Till höger: Ulrika Mohlén, Almi

Den 23 mars är en riktigt rådgivardag. Då kommer Nyföretagarcentrum att vara på plats för bokade rådgivningar på restaurang Kungsådran på Laxön. Dessutom finns Almi på plats och hjälper dig att kickstarta ditt företags hållbarhetsarbete.

Rådgivning hos Nyföretagarcentrum

Till Nyföretagarcentrum kan du komma med frågor gällande affärsplan, digitala medier, bokföring, tillstånd, förbättrad struktur kring företagandet, prissättning
på dina produkter/tjänster – precis allt som rör företagandet. Nyföretagarcentrum finns för dig som funderar på att starta företag och för dig som har ett företag som är ett till tre år gammalt.

Du får kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning,
digitalt eller fysiskt. Nyföretatgarcentrum har till uppgift att främja entreprenörskap och medverka till start av nya livskraftiga företag i Norduppland, kommunerna Heby,
Tierp, Älvkarleby och Östhammar.

Hör av dig via E-post till helena.jonsson@nyforetagarcentrum.se för att boka rådgivning hos Nyföretagarcentrum.

Kickstarta företagets hållbarhet

Det pratas mycket om hållbarhet. Allt från att produkter till hela företag är eller ska bli hållbara. Eller gröna, miljövänliga, klimatsmarta, cirkulära – listan kan göras lång. Det är inte alltid helt enkelt att förstå vad hållbar utveckling innebär. Är det värt att satsa på för ens eget företag. Är det värt att investera tid och pengar? Är det verkligen viktigt för kunderna?

Rådgivningen är kostnadsfri och tar ungefär en och en halv timme.
Ni tar reda på vad som är viktigast för just ditt företag, vad hållbarhet betyder i din verksamhet och för dina kunder och leverantörer. Processen hjälper dig också att hitta nya affärsmöjligheter och du får lära dig svara på hållbarhetsfrågor i upphandlingar.

Vill du kickstarta ditt företags hållbarhetsarbete skickar du E-post till naringsliv@alvkarleby.se

Sidan granskades senast 2023-02-22