Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Företagarfrukost 12 maj

Johanna Sognestrand, SO Active och Maggan Wilund, Wilunds massage bjuder in till vårens sista företagarfrukost på "Kolishuset" i Skutskär.

Bild på en kopp kaffe och en bit av en smörgås

På Kolarvägen 3 i Skutskär ligger "Kolishuset". Ett hälsohus för både företagare och kunder. Johanna driver företaget SO Active med personlig träning, massage, kostrådgivning och seniorhemservice. I huset finns också Wilunds massage som erbjuder flera olika former av massage och spabehandlingar.

Den nyaste företagaren i huset är Cryoterapi som erbjuder behandlingar som minskar fettceller och ökar kollagenproduktionen i huden.

Programmets innehåll ändras lite då Thorén Business School tyvärr fått lämna återbud. Vi håller kontakten och bjuder in dem till hösten.

Istället uppmärksammar vi vår livsmedelsinspektör Armin Fattah som gjort ett fantastiskt arbete och därmed fått bäst betyg i livsmedelskontroll av alla de 54 kommunerna inom partnerskapet Stockholm Business Alliance (SBA). Det innebär samtidigt en hedrande sjätteplats i Sveriges kommuner och regioners (SKR) ranking av 187 kommuner. Ida Johansson, ny chef på bygg- och miljöavdelningen presenterar sig och berättar om hur hon vill jobba för att medborgare och företag ska vara nöjda i alla sina kontakter med bygg- och miljöavdelningen. Sandra Brandt, Bygg- och miljöavdeleningens fantastiska administratör berättar om sin roll.

Tara Marf från Energi- och klimatrådgivarna tipsar om hur du kan minska din energianvändning och klimatpåverkan. Passa på att boka en rådgivning och få råd anpassade efter dina förutsättningar. Prata om solceller, uppvärmning, energieffektivisering eller laddinfrastruktur.

Vi ses på Kolarvägen 3 i Skutskär!

Program

07.15

Frukosten står framdukad

07.30

Välkommen - information från kommunen

07.40

Information från Företagsgrupp Älvkarleby

07.50

Johanna Sognestrand och Maggan Wilund berättar om sina verksamheter och Kolishuset

08.15

Vi pratar med Armin Fattah om vad som ligger bakom toppbetyget i NKI.
Ida Johansson, chef på Bygg- och miljöavdelningen och Sandra Brandt, administratör- presentation och tankar framåt

08.45

Energi- och klimatrådgivare Tara Marf ger sina bästa tips

09.00

Frukosten avslutas - passa på att kika runt lite i Kolishuset på vägen hemBoka

Det är inte längre möjligt att boka plats till företagarfrukosten. Sista-minutenbokningar sker direkt till linda.helzenius@alvkarleby.se eller 073-712 76 17

Behandling av personuppgifter

Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Kommunstyrelsen, kommun@alvkarleby.se, 026-830 00 (växel).

Vi samlar in uppgifterna för att kunna handlägga ärendet. Den rättsliga grunden är Dataskyddsförordning (EU) 2016/679 artikel 6.1 e (allmänt intresse). Uppgifterna behandlas i enlighet med bestämmelserna i gällande dataskyddslagstiftning, och personuppgifterna kommer att gallras bort 3 månader efter avslutat evenemang.

I kommunens interna hantering kommer dina personuppgifter att vara tillgängliga för dem av kommunens personal som behöver tillgång till uppgifterna i sitt arbete. Det kan även förekomma att leverantörer och företag som kommunen anlitat för t.ex. förtäring, teknisk drift och support av digital information kan behöva ha en viss hantering av uppgifterna. Uppgifterna blir också allmänna handlingar i kommunen, och kan därför komma att lämnas ut till andra personer på begäran, enligt den s.k. offentlighetsprincipen, om de inte omfattas av sekretess.

Frågor om personuppgiftsbehandlingen
Har du ytterligare frågor om hur Älvkarleby kommun hanterar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till dataskyddsombudet, dataskyddsombud@alvkarleby.se.

Du kan begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Du har rätt att i vissa fall kräva att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Du har rätt att när som helst göra invändningar mot behandlingen av personuppgifterna.

Du har rätt att lämna klagomål om personuppgiftsbehandlingen till Datainspektionen. Kommunstyrelsen kan lämna ut personuppgifter i samband med evenemanget.

Sidan granskades senast 2023-05-11