Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Företagarfrukost 8 september

Vi kickstartar igång hösten med en härlig företagarfrukost på Älvkarleby golfklubb.

Bild på en golfbana där två personer går på gräset mot en byggnad i bakgrunden.

Sommaren närmar sig sitt slut och hösten knackar på dörren. Det är hög tid att vi ses igen! Varmt välkommen till höstens första företagarfrukost som vi gör i samarbete med Älvkarleby golfklubb.

Ett mycket aktuellt ämne – höga vattenflöden och hur kommunen arbetar med den frågan, får en egen punkt i programmet.

Almi gästar oss och berättar om den nya aktiviteten - en workshop serie som heter Koll & Kontroll och som vi kör i Skutskär under hösten. Almi stannar kvar hos oss efter företagarfrukosten och du har möjlighet att boka enskild rådgivning med dem på Tebogatan (Fyrklövern).

I gammal kulturbygd, på Dalälvens västra strand, ligger Upplands nordligaste 18-hålsbana. Golfklubben med drygt 10 anställda har många järn i elden och erbjuder förutom en uppskattad golfbana även övernattning i rum, stugor eller på någon av ställplatserna för husbil/husvagn. Här finns också stora övningsområden, en välsorterad shop, utlån av paragolfbil till personer med funktionsvariationer och el-ramper för att underlätta träning på klubbens range för personer i paragolfbil eller i rullstol. Golfsimulatorn förlänger möjligheterna till att öva på svingen även när det är vinter. Här finns också Restaurang Älvan, som drivs av Pinnen & Kattis Alltjänst.

Älvkarleby golfklubb berättar om sin verksamhet och du har möjlighet att gå runt på en kortare visning efter avslutad frukost.

Program - Älvkarleby golfklubb, Västanåvägen 5

07.15

Frukosten står framdukad

07.30

Välkommen - Aktuellt från Näringlivskontoret

07.45

Så arbetar Älvkarleby kommun med höga vattenflöden

08.00

Företagsgrupp Älvkarleby

08.10

Almi berättar om Koll & Kontroll och lite annat smått och gott

08.30

Älvkarleby golfklubb berättar om sin verksamhet. Möjlighet till rundtur efter avslutat program.

09.00

Frukosten avslutasBoka

Det är inte längre möjligt att boka plats till företagarfrukosten. Sista-minutenbokningar sker direkt till linda.helzenius@alvkarleby.se eller 073-712 76 17

Behandling av personuppgifter

Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Kommunstyrelsen, kommun@alvkarleby.se, 026-830 00 (växel).

Vi samlar in uppgifterna för att kunna handlägga ärendet. Den rättsliga grunden är Dataskyddsförordning (EU) 2016/679 artikel 6.1 e (allmänt intresse). Uppgifterna behandlas i enlighet med bestämmelserna i gällande dataskyddslagstiftning, och personuppgifterna kommer att gallras bort 3 månader efter avslutat evenemang.

I kommunens interna hantering kommer dina personuppgifter att vara tillgängliga för dem av kommunens personal som behöver tillgång till uppgifterna i sitt arbete. Det kan även förekomma att leverantörer och företag som kommunen anlitat för t.ex. förtäring, teknisk drift och support av digital information kan behöva ha en viss hantering av uppgifterna. Uppgifterna blir också allmänna handlingar i kommunen, och kan därför komma att lämnas ut till andra personer på begäran, enligt den s.k. offentlighetsprincipen, om de inte omfattas av sekretess.

Frågor om personuppgiftsbehandlingen
Har du ytterligare frågor om hur Älvkarleby kommun hanterar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till dataskyddsombudet, dataskyddsombud@alvkarleby.se.

Du kan begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Du har rätt att i vissa fall kräva att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Du har rätt att när som helst göra invändningar mot behandlingen av personuppgifterna.

Du har rätt att lämna klagomål om personuppgiftsbehandlingen till Datainspektionen. Kommunstyrelsen kan lämna ut personuppgifter i samband med evenemanget.

Sidan granskades senast 2023-09-01