Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Koll & kontroll - workshopserie med Almi

Almi bjuder in till en kostnadsfri workshop med fokus på lönsamhet. Under två tillfällen kommer du tillsammans med andra företagare som driver bolag få utbyta tankar och erfarenheter samt få verktyg att använda i din verksamhet.

Att leda företag kan upplevas ensamt, men många frågor är gemensamma med andra företagare. Workshopserien är tänkt att ge dig god koll på ditt företags ekonomi så att du sen ska kunna kontrollera om du följer din ekonomiska plan och rör dig mot dina mål.

Individuell affärsrådgivning tillsammans med en Almi-rådgivare erbjuds mellan träffarna. Du får då möjlighet att titta på vad som driver just ditt företags lönsamhet och tillväxt samt utveckla företagets ekonomiska plan. 

Del 1 - Tycker du att du har försäljning men inga pengar på kontot?

Vi går igenom och förklarar hur en resultat- och balansräkning är uppbyggd och vad som är viktigt för att förstå kassaflödet. 

Del 2 - Har du koll på intäkter och kostnader?

Vad kan du göra om det inte går som du har tänkt dig? Tar du rätt betalt och har du koll på dina kunder och leverantörer? Vi blandar teori och praktik och du får börja arbetet med företagets ekonomiska plan samt att vi tittar på ekonomi som styrmedel.

Plats, datum och tid

Plats: Fyrklövern, Tebogatan 3 i Skutskär


Del ett - 3 oktober

08.30 - 11.30

Del två - 25 oktober

08.30 - 11.30

Du bokar din plats direkt hos Almi via knappen nedan.

Sidan granskades senast 2023-09-11