Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Anbudsskola

Bli en fena på att lämna anbud i offentliga upphandlingar. Välkommen på anbudsskola 12 oktober, kommunhuset i Skutskär

Bild på två personer som står vid en dator

Som företagare finns det betydande möjligheter att samverka och göra affärer med offentlig sektor. För att hjälpa dig att dra nytta av dessa möjligheter bjuder vi in till anbudsskola.

Vem är en anbudsgivare och vad är en sanningsförsäkran? Lagen om offentlig upphandling har ett stort vokabulär som du kanske inte använder i vardagen. Olika system och oändligt med tolkningar av vad lagtexterna egentligen säger.

Upphandlingsenheten bjuder in till en anbudsskola och berättar om hur och varför vi gör upphandlingar på kommunen. Utöver en introduktion till kommunens strategiska arbete får du även en guidad tur i vårt upphandlingsverktyg. Vad behöver man egentligen tänka på för att lämna anbud i en upphandling? Du lär dig hitta aktuella upphandlingar och får en baskunskap om regelverket.

Anbudsskola - välj förmiddag eller eftermiddag

12 oktober

kl 08.00-10.00

12 oktober

kl. 15.00-17.00

Din anmälan vill vi ha senast 10 oktober.

Varmt välkommen!

Länk till Upphandlingsmyndigheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du hittar stöd om upphandlingsprocessen och vad som är viktigt att tänka på om du vill bli leverantör till offentlig sektor.

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 10 oktober klockan 23.30.Ange om du deltar på förmiddags- eller eftermiddagspasset * (obligatorisk)
Ange om du deltar på förmiddags- eller eftermiddagspassetEn bekräftelse skickas till den angivna e-postadressen. Inget mejl? Kolla skräpposten eller hör av dig till naringsliv@alvkarleby.se
Antal personer * (obligatorisk)
Ange hur många deltagare från din organisation ni blir.
Deltagare
Har du lämnat anbud till en offentlig verksamhet förut? * (obligatorisk)
Har du lämnat anbud till en offentlig verksamhet förut?


Sidan granskades senast 2023-09-11