Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Inställt!!
Speed dating 7 mars

Tyvärr har vi för få arbetsgivare som anmält intresse och måste därför ställa in Speed datingen i år.

Dags att anställa för sommarjobb? Eller kanske vill du ta emot praktikanter för att locka fler till just din bransch? Då ska du som arbetsgivare komma på vår speed dating och göra korta intervjuer med arbetssökande ungdomar och vuxna.

Bild på två illustrerade personer som sitter i varsin fåtölj och har ett möte. Bilden symboliserar en intervjusituation.

För tredje året i rad anordnar vi speed dating med inriktning på att få arbetssökande ungdomar och vuxna att komma in på arbetsmarknaden.

Den 7 mars är det dags för Speed dating. Vi håller till hos vuxenutbildningen i Handelsbankens gamla lokaler. Där får du möjlighet att berätta om just ditt företag, vad för typ av jobb som finns hos dig och hur rekryteringsbehovet ser ut inom den närmaste framtiden. Du får också under några minuter "speed dejta" deltagarna enskilt och ställa några korta frågor för att få ett första intryck.

Kanske kan du erbjuda ett sommarjobb, en praktikplats eller rent av en anställning med stöd?

På plats finns representanter från Arbetsmarknadsenheten, Vuxenutbildingen, HR, och Näringslivskontoret. Vi svarar gärna på frågor och funderingar. Vi förbereder givetvis ett frågebatteri med intervjufrågor som stöd och skickar till dig då vi tagit emot din anmälan.

Det här är ett gyllene tillfälle för dig som företagare och arbetsgivare att marknadsföra dig och ditt företag och visa på bredden av olika företag och arbeten som finns i kommunen.

Sidan granskades senast 2024-02-29