Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Företagsbesök

I sprillans nya, stora och fina lokaler hälsar vi på hos 76:ans bilvård.

Från vänster: Maria Wikström, Katrin Jakobsson, Sultan Alzahir, Ali Alzaher och Eva Cooper

Bröderna Sultan och Ali tar emot oss och visar upp de nya lokalerna. Flytten från de tidigare lokalerna gick samtidigt med att däckbytarrusningen i drog igång i början av april – det var minst sagt bråda dagar.

Här på Industrigatan har de gjort nästan allt jobb själva på kvällar och helger tillsammans med sina två andra bröder. Det är stora ytor och de har investerat för att kunna ta emot fler kunder. Från att tidigare haft en pelarlift för att lyfta upp bilar som ska lagas, bytas däck på med mera så har de idag fyra! De har också satsat stort på bra ventilation och avgasrening. Här får de dessutom gott om plats för däckhotell, en tjänst som fler och fler kunder efterfrågar.

I den ljusa och rymliga kundmottagningen är det fortfarande lite tomt. Möblerna och kaffemaskinen som är beställda har blivit försenade men i väntan på leverans har de löst det med några stolar medan kaffet får vänta.

Kunderna hittar hit. 76:ans bilvård har redan efter en dryg månad större kundkrets än tidigare och är på gång att anställa ytterligare en mekaniker och en till biltvätt och rekonditionering.

För snart åtta år sedan startade de firman. Sultan hade före det jobbat på bildemonteringen i Skutskär men bestämde sig för att det var dags att starta eget och fick med sig Ali. Det bästa de vet är att träffa sina kunder – och det märks! Bröderna har ett värdskap och service i världsklass!

Det unika med 76:ans bilvård är deras kundfokus och service som de tagit till en helt ny nivå. De hjälper till och löser lämningar och hämtningar av bilar på ett smidigt sätt, vilket verkligen underlättar – och sätter en extra guldkant på vardagen för kunden. De fixar till och med att ta hand om besiktningen av kundens bil och blir det anmärkning får du ett kostnadsförslag och tid för åtgärd direkt. De är alltid trevliga och tillmötesgående och ger din bil lite extra omvårdnad. Det är ingen slump att de blev utsedda till Årets Älvkarlebyentreprenörer 2023.

Sidan granskades senast 2024-05-16