Gå till innehåll

Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Lediga jobb i kommunen

Älvkarleby kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 700 engagerade medarbetare. Vi jobbar för att Älvkarleby ska vara en plats där det är bra att leva och bo.

Få arbetsgivare kan erbjuda samma bredd av yrken som kommunen. Vi lär dina barn läsa, håller vägarna trygga och säkra och tar hand om dig när du blir sjuk och gammal. Alla medarbetare gör på något sätt skillnad för oss som bor här, och bidrar till ett bättre samhälle och en lättare vardag.

Lediga jobb

Älvkarleby kommun använder rekryteringsverktyget Offentliga jobb. På det sättet hanterar vi ansökningar lättare och kvalitetssäkrar rekryteringsprocessen.

Rekryteringsbehov

De närmaste åren går många medarbetare i pension. Vi får då ett stort behov av framför allt förskollärare och undersköterskor. 

Älvkarleby kommun som arbetsgivare

Enligt den senaste undersökningen känner sig nästan 90% av medarbetarna  engagerade i sina arbetsuppgifter.

Vi vill att medarbetarna ska må bra. Som anställd i Älvkarleby kommun får du därför  möjlighet till friskvård på arbetstid. Du har också rökfri arbetsmiljö.  

Sveriges viktigaste jobb

Sverige står inför stora pensionsavgångar under de kommande åren.
"Sveriges viktigaste jobb" är SKL's (Sveriges kommuner och landsting) satsning för att locka nya medarbetare till välfärdsjobben. Kampanjen ska väcka nyfikenhet och öka kunskapen kring arbeten inom kommuner och landsting.

 

Sidan granskades senast 2019-02-12