Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Om cookies, kakor

På alvkarleby.se använder vi kakor (cookies). Det är en liten textfil som sparas i din dator, surfplatta eller mobil när du besöker webbplatsen.

Vi använder kakor för att samla in statistik om hur webbplatsen används. Det hjälper oss att göra webbplatsen bättre. Kakor används också för att spara inställningar när du använder olika tjänster på webbplatsen.

Det finns två typer av kakor

  • Permanenta kakor sparar en fil på din dator under en längre tid. Den används för att anpassa innehållet på sidan för besökaren och raderas automatiskt efter 1 år.
  • Sessionskakor lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du besöker en webbsida och försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi sparar ingen personlig information, som e-post eller namn, om besökaren. Informationen som lagras i kakorna förmedlas inte vidare till någon annan.

Om du inte vill använda kakor kan du göra inställningar i din webbläsare. I webbläsarens hjälpfunktion finns information om hur du blockerar eller stänger av kakor.

Vilka kakor använder vi?

  • sv-uts: sparas i 1 år och används för att anpassa innehållet på sidan till besökaren.
  • JSESSIONID: en funktion för att spåra användarsessioner på webbplatsen. Dessa kakor försvinner när du lämnar webbplatsen eller stänger din webbläsare.
Sidan granskades senast 2024-01-25