Gå till innehåll

Dumbo (Eng. tal, Sv. text)

Film på Rio Bio

Bild på poster till downsizing

Tid:

Onsdag 3 april kl 19
(kassan öppnar kl 18.15)

Plats:

Rio Bio, Skutskär

Pris:

100 kr (kontanter eller Swish)

Arrangör:

Folkets Hus, Skutskär

Kontakt:

info@fh-skutskär.se, 070-227 19 52

Länk:

www.fh-skutskar.selänk till annan webbplats

I Disneys nya spelfilm möter vi Holt Farrier (Colin Farrell) en f.d. cirkusstjärna som, när han återvänder från kriget, upptäcker att hela hans liv vänts upp och ner. Cirkusdirektören Max Medici (Danny DeVito) anställer Holt för att ta hand om en nyfödd elefant, vars överdimensionerade öron gör honom till åtlöje på den inte alltför framgångsrika cirkusen.

När Holts barn upptäcker att Dumbo kan flyga får de omedelbart besök av den övertygande entreprenören V.A. Vandervere (Michael Keaton) och trapetskonstnären Collette Marchand (Eva Green) vilka vill göra en stor stjärna av den annorlunda lilla elefanten.

I rollerna: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin Regi: Tim Burton

Längd: 2 tim 10 min
Åldersgräns: ej granskad