Gå till innehåll

Plats:

Rio Bio, Gävlevägen 24, Skutskär

Pris:

130 kr (swish eller kontanter) boka biljett på 070-227 19 52 eler via e-post: info@fh-skutskar.se. Lämna namn och telefonnummer.

Arrangör:

Skutskärs Folkets Hus med stöd av Region Uppsala

Kontakt:

Rio Bio 070-227 19 52

Länk:

Region Uppsala

Livesänd teaterföreställning från Helsingfors Stadsteater, textad till svenska.

Med mycket värme och humor skildrar Arga Änkan, Ulla-Riitta ”Ullis” Raiskio, hur det är att vara en vital och fri kvinna. När maken dör, verkar alla se den 74-åriga änkan som en bräcklig åldring som förbereder sig för sin egen död. Men ingenting kunde vara mer fel! Nu är hon fri och går tillsammans med sina vänner på hot yoga, språkkurser och avverkar änklingsmarknaden i rasande fart!

Vihainen leski, Ulla-Riitta ”Ullis” Raiskio, näyttelee lämmöllä ja huumorilla vireää ja vapaata naista. Seuraamme Ulliksen elämää, joka on aina ollut järjestyksessä. Kun hänen mies kuolee niin kaikki tuntuvat näkevän 74-vuotiaan lesken hauraana ja valmiina kuolemaan. Tämä käsitys on kuitenkin täysin väärä! Hän on nyt vapaa ja käy ystäviensä kanssa hot yogassa, kielikursseilla ja läpi leskimarkkinoita huippuvauhtiin!

På scen/Näyttämöllä: Sari Haapamäki, Riitta Havukainen, Sanna-June Hyde, Kirsi Karlenius, Kai Lehtinen, Martti Manninen, Kari Mattila, Leena Rapola, Pia Runnakko, Heikki Sankari, Marjut Toivanen, Kaisa Torkkel, Eija Vilpas, Vesa Wallgren.
2 timmar och 20 minuter, inkl. paus.

Sidan granskades senast 2019-10-25