Gå till innehåll

Plats:

Rio Bio, Gävlevägen 24, Skutskär

Pris:

70 kr (Swish och kontanter)

Arrangör:

Rio Bio Skutskärs Folkets Hus

Kontakt:

info@fh-skutskar.se

Länk:

http://www.fh-skutskar.se/länk till annan webbplats

Efter att ha förlorat sin fru sju år tidigare, håller sig den excentriska Dr. John Dolittle, den berömda läkaren och veterinären i drottning Victorias England, bakom de höga murarna på Dolittle Manor med endast sina exotiska djur som sällskap. Men när den unga drottningen blir allvarligt sjuk tvingas Dolittle motvilligt att bege sig ut på ett episkt äventyr till en mystisk ö på jakt efter ett botemedel.

Under resan återfår han sitt mod när han möter gamla motståndare och upptäcker underbara varelser. Läkaren får sällskap av en ung, självutnämnd lärling och en märklig grupp av djur, inklusive en orolig gorilla, en entusiastisk men korkad anka, en cynisk struts, en lättsam isbjörn och en envis papegoja som fungerar som Dolittles mest pålitliga rådgivare.

I rollerna: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent, Jessie Buckley, Harry Collett, Rami Malek, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani,
John Cena, Marion Cotillard, Tom Holland, Selena Gomez, Ralph Fiennes,
Emma Thompson