Gå till innehåll

Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Fritidsgård

Fritidsgården Träffen ligger i Rotskärsskolans sporthall i Skutskär. Här finns mycket att göra för dig som går i årskurs 7 och uppåt.

Förändringar på Träffen på grund av coronaviruset

Vi följer rekomendationerna som gäller för barn- och ungdomsidrott och håller öppet för dig som är mellan 13 och 15 år. (I vanliga fall är Träffen öppen för dig som är mellan 13 och 17 år).

Du som är ung och känner oro eller har frågor kring pandemin är välkommen att vända dig till oss på Träffen. Vi jobbar med utökad information och samtal med dig som besöker fritidsgården.

Vi erbjuder också en digital mötesplats för de ungdomar som önskar. Då är du välkommn att höra av dig till fritidsgården traffen@alvkarleby.se så bjuder vi in till digitat möte, enskilt eller i grupp.

Det här är Träffen

Vi erbjuder en kreativ sysselsättning och jobbar för att du som besökare ska trivas, känna dig sedd och respekterad.

Här får du som besökare själv vara med och påverka gårdens aktiviteter. Du kan bland annat spela biljard, pingis, delta i skaparverkstad, använda datorer eller bara hänga med kompisar. På tisdagkvällar träffas tjejgruppen för samtalsgrupp, aktiviteter eller matlagning. Vad som händer just nu berättar vi på fritidsgårdens Facebook-sida.

Träffen har en cafeteria med samma öppettider som fritidsgården.
Under skolloven har gården extra aktiviteter, utflykter och arrangemang.

All verksamhet med och på fritidsgården är drogfri. Vi har nolltolerans mot mobbing, rasism och diskriminering.

Åldersgräns

Fritidsgården Träffen är öppen för dig som är 13-17 år. Du som går i årskurs 7 och inte fyllt 13 år får delta i verksamheten under höstterminen. Om du fyller 18 år under vårterminen får du delta i verksamheten till terminens slut.

Öppettider

 

Måndag

stängt

Tisdag-torsdag

kl 15-21

Fredag

kl 17-23

Sidan granskades senast 2020-11-23