Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen

Öppet:

Måndag - torsdag 8-12, 13-16
Fredag 8-12, 13-15

Telefon:

026-830 00

E-post:

kommun@alvkarleby.se

Besök:

Centralgatan 3, Skutskär

Aktuellt - näringsliv

Här hittar du senaste nytt från Näringslivskontoret. Längre ner på sidan finns datum för kommande nätverk och aktiviteter samt nyhetsbrev.


 • Firmafest 18 april


  Företagsgrupp Älvkarleby bjuder in företagare, tjänstepersoner och politiker till den årliga firmafesten som i år hålls på Restaurang
  Älvan - by Något Gott!



 • Företagarfrukost 12 april


  Med orden "We're having fun, while making a preservable earth a sustainable world" arbetar Maston AB med nya innovativa lösningar med fokus på decentraliserad kraftproduktion. Dessutom får vi veta mer om Älvboda Friskolas nya PRAO-projekt. Det här vill du inte missa!

 • Bild på två illustrerade personer som sitter i varsin fåtölj och har ett möte. Bilden symboliserar en intervjusituation.

  Inställt!!
  Speed dating 7 mars


  Tyvärr har vi för få arbetsgivare som anmält intresse och måste därför ställa in Speed datingen i år.Dags att anställa för sommarjobb? Eller kanske vill du ta emot praktikanter för att locka fler till just din bransch? Då ska du som arbetsgivare komma på vår speed dating och göra korta intervjuer med arbetssökande ungdomar och vuxna.


 • Nytt upphandlingsverktyg


  Älvkarleby kommun byter till upphandlingsverktyg TendSign i januari 2024.

 • Foto på Eva Cooper som tillträder som ny näringslivs- och utvecklingschef i vår.

  Företagarfrukost 25 januari


  Nytt år, nya möjligheter och så klart företagarfrukostar! Välkommen till årets första företagarfrukost den 25 januari på Älvkarleö herrgård.

Då ses vi nästa gång!
AprilMaj
12 Företagarfrukost
frukostvärd: Maston AB

17 Företagarfrukost

18 Firmafesten


  
AugustiSeptember

17 Stora företagsdagen





Fler nyheter från Näringslivskontoret

Nyhetsbrev

Här har vi samlat nyhetsbrev från de senaste åren. Kanske letar du efter något speciellt eller har råkat raderat utskicket redan.

Är du inte prenumerant än? Registrera din prenumeration nedan så du får nyhetsbreven direkt till din inkorg.

Varningslista

Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Var alltid vaksam!

Varningslistan presenteras av Bisnis Analys. Bolagen i listan är framtagna av Svensk Handel. Länk till varningslistan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan granskades senast 2024-03-28