Kontakta kommunen och lämna synpunkter

Kontakta kommunen
Öppet:Måndag - fredag 8-12, 13-16
Telefon:026-830 00
E-post:kommun@alvkarleby.se
Besök:Centralgatan 3, Skutskär

Aktuellt - näringsliv

Här hittar du senaste nytt från Näringslivskontoret. Längre ner på sidan finns datum för kommande nätverk och aktiviteter samt nyhetsbrev.

 • Bild på en kraftledningsgata

  Elkostnadsstöd och elstöd


  Det är inte helt lätt att hålla koll på vad som är vad när det kommer till elkostnadsstöd och elstöd. Vi hjälper till att reda ut begreppen och vilka ansökningsperioder som är aktuella för de olika stöden.

 • Bild på entrén till restaurangen på Rullsands havsbad och camping.

  Företagarfrukost 5 april


  Catharina och Anders – de nya operatörerna på Rullsand bjuder in till företagarfrukost och berättar om sina planer för campingen. Vi får också kika på planerna för Najaderna – en ny vindkraftspark utanför vår kust. Vi ses i restaurangen på Rullsands havsbad & camping!

 • Bild på en gul stjärna med texten Årets företagare Älvkarleby kommun på

  Hjälp oss att få fler nomineringar


  Vi behöver din hjälp att sprida informationen så fler nominerar! Till och med 2 april kan du nominera kandidater som du tycker är värd att hyllas som årets företagare.

 • Bild på tre ungdomar iklädda lila t-shirts med Rookie Startups logotyp på.

  Bli mentor för unga företagare i sommar


  För tredje året i rad får ungdomar möjligheten att driva eget företag som sommarjobb genom Rookie Startups. Vill du engagera dig som mentor, sponsor eller på annat sätt hjälpa ungdomarna i sommar?

 • Bild på pengar, sedlar som växer ur jorden.

  Affärsutvecklingscheckar


  Vill du stärka ditt företags konkurrenskraft genom digitalisering, kanske ta steget att växa på en ny marknad eller ta ett kliv i hållbarhetsutveckling? Nu kan du söka upp till 250 000 i affärsutvecklingsstöd!


Då ses vi nästa gång!

Mars

April

Maj

14 Speeddating

5 Företagarfrukost

5 Firmafest12 Företagarfrukost


Nyhetsbrev

Här har vi samlat nyhetsbrev från de senaste åren. Kanske letar du efter något speciellt eller har råkat raderat utskicket redan.

Är du inte prenumerant än? Registrera din prenumeration nedan så du får nyhetsbreven direkt till din inkorg.

Varningslista

Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös. Var alltid vaksam!

Varningslistan presenteras av Bisnis Analys. Bolagen i listan är framtagna av Svensk Handel. Länk till varningslistan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan granskades senast 2023-03-21